Foredrag og workshops

Kunne du tænke dig at få mig ud og holde foredrag eller en workshop, så skriv endelig. Indhold og form kan aftales individuelt.

Jeg kan bl.a. fortælle om temaer, tanker bag mine tekster, hvorfor jeg egentlig skriver og det at forfølge sine drømme.

Mine workshops vil tage udgangspunkt i det at skrive, forskellige teknikker der kan hjælpe dig videre, hvis du er gået i stå, og hvordan du kan blive bedre til at formulere dig. Der vil være små øvelser og feedback. Og selvfølgelig tid til alle de spørgsmål hjertet måtte begære. Dette kan bruges af forfatterspirer, men også af studerende i folkeskolen, gymnasierne og de videregående uddannelser.

Pris: 2.500,- kr.

For mere info eller booking kan jeg kontaktes på tlf: 25780711 eller mail: info@stephaniefjeldsoefischer.dk

Erfaring:

  • Godmorgen Danmark
  • Rehabiliteringscenter for patienter/borgere med respiratoriske problemer eller permanente respiratorbrugere i Vejle
  • Folkeskolen