Stephanie Fjeldsø Fischer – Forfatter

Cookies og privatlivspolitik

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Forfatter og foredragsholder
Stephanie Fjeldsø Fischer
Ravelsvej 56
7500 Holstebro
Mail: info@stephaniefjeldsoefischer.dk

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler der lagres på din pc, mobil eller tablet, når du besøger en hjemmeside. De kan bruges til at indsamle information om dig og din færden på internettet, og hjælpe din enhed med at huske besøgte sider og kodeord. Mange virksomheder bruger det blandt andet for bedre at kunne målrette deres annoncer, så du i høj grad kun ser reklamer for ting der interesserer dig. Jeg bruger cookies for at se hvad der egentlig interesserer mine læsere, så jeg kan skabe mere og bedre indhold for lige netop dig. Det vil sige, at jeg kan se, hvor mange der klikker på siden og på de forskellige indlæg. Men jeg kan ikke se hvem du er. Jeg bruger dem også til at sørge for, at du ikke ser de samme popups hele tiden.

Hvad hvis jeg ikke vil have cookies?
Cookies kan altid slettes i din browser.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan føre tilbage til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler jeg en række af sådanne informationer. Det sker, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler automatisk og behandler følgende typer af oplysninger: Om du bruger computer, tablet eller mobiltelefon, hvilken browser du bruger, hvilke sider du klikker på (interesser) og hvor længe du læser, hvilket land og by du befinder dig i (ikke noget der kan føre tilbage til lige præcis dig) og hvor på nettet du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. I det omfang du selv giver aktivt samtykke og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil være i forbindelse med køb.

Betalingsoplysninger behandles af Stripe, og jeg har databehandleraftale med dem. Jeg kan ikke se kortoplysninger. Jeg kan kun se om betalingen er gået igennem. Stripe behandler dine oplysninger, og sammen med deres sub-processere(tredjepart) kan de opbevare de oplysningerne uden for Danmark. Men de er i sikkerhed, og der bliver kun trukket penge når kunden køber noget. Du kan læse deres privatlivspolitik her.

Ved nyhedsbrevet behandler og opbevarer jeg kun dit navn, e-mail, hvor du har tilmeldt dig, dato for tilmelding og hvad du har sagt ja til at modtage. Du får kun mine nyhedsbreve, hvis du aktivt har tilmeldt dig på min hjemmeside eller via min Facebookside. Og du kan selvfølgelig altid let afmelde dig igen. Det gør jeg også opmærksom på ved tilmeldingen. Før tilmeldingen gøres du også opmærksom på hvad jeg sender nyhedsbreve om: Kommende udgivelser, arrangementer, rabatter og små tekster. Du har også mulighed for at tilvælge andre forfatterrelatede ting, som eksempelvis skrivetips og andre services. MailChimps privatlivspolitik finder du her.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller en købt varer. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere indholdet.

Sikkerhed
Jeg passer godt på dine oplysninger og jeg har behandleraftaler med MailChimp(nyhedsbrev system) og Stripe(betalingssystem), så de passer også godt på dine oplysninger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er krævet i henhold til lovgivningen. Jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring(nyhedsbrev eller køb).

Ved køb af en vare eller service gemmer jeg dine oplysninger i 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Ved nyhedsbreve gemmer jeg dine oplysninger, og sender dig mails, indtil du afmelder dig.

Videregivelse af oplysninger
Jeg kan ikke udpege dine oplysninger fra mængden, men jeg samler generel data om brug af websitet, hvilke af mine annoncer, du evt. klikker på og geografisk placering. For at jeg kan bruge det, videregives det til tredjeparter(Google Analytics) i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og optimering af indhold.

Ønsker du ikke at modtage annoncer på baseret på dit besøg, kan du ændre dine indstillinger på Facebook, lige her.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter (MailChimp, Stripe og WooCommerce(shop system)) til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre end ovenstående, og de videregives kun for at kunne efterkomme dit ønske om at modtage nyhedsbrevet og/eller din vare.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ info@stephaniefjeldsoefischer.dk ]. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.