Stephanie Fjeldsø Fischer – Forfatter

Handelsbetingelser

Kontakt

Stephanie Fjeldsø Fischer
Ravelsvej 56
7500 Holstebro

E-mail: info@stephaniefjeldsoefischer.dk

Betingelser for køb på siden

Når du køber en fysisk vare, bliver den pakket straks betalingen er gennemført. Bestiller du på en hverdag inden klokken 12, bliver varen sendt samme dag. Bestiller du senere end klokken 12., sendes varen næstkommende hverdag.

Ved køb af digitale produkter og serviceydelser modtager du varen umiddelbart efter køb. Der kan opstå forsinkelser i leveringen af mails. Husk at tjekke spamfilteret.

Returretten bortfalder straks efter køb af digitale produkter. Ved serviceydelser bortfalder returretten så snart servicen starter. Ved køb af fysiske produkter har du 14 dages returret, såfremt produktet fremstår som ny.

Ønsker du at returnere, bedes du skrive til info@stephaniefjeldsoefischer.dk med informationer om:
– Navn på køber.
– Produktnavn.
– Hvornår du har købt varen.

Opfylder du betingelserne, får du alle pengene tilbage.

Personlige oplysninger

For at kunne sende din bestilling, har jeg brug for at kunne se dit navn og adresse. Og din e-mail bruges kun til at jeg kan sende en ordrebekræftigelse og en mail, når varerne er afsendt. Derudover bruger jeg ikke dine oplysninger, medmindre du selv aktivt har skrevet dig op til mit nyhedsbrev.

Jeg gemmer dine oplysninger i 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Jeg kan ikke se dine kortoplysninger, og de gemmes heller ikke på siden. Det eneste jeg kan se, er om betalingen er gennemført.

 

Vil du vide mere om mine cookies og privatlivspolitik? Så klik på knappen lige nedenfor.