Stephanie Fjeldsø Fischer – Forfatter

Foredrag

Er du interesseret i at få mig ud som forfatter?

Så læs videre på siden her.
 

Er du derimod mere interesseret i at høre om mit liv med muskelsvind, respirator og om at følge sine drømme?

Så kan du læse mere om hvilke foredrag jeg tilbyder, ved at klikke lige her.
 

Hvad kan jeg tilbyde?

Som forfatter kan jeg bl.a. fortælle om temaer, tanker bag mine tekster, hvorfor jeg egentlig skriver og det at forfølge sine drømme.

Mine workshops vil tage udgangspunkt i det at skrive, forskellige teknikker der kan hjælpe dig videre, hvis du er gået i stå, og hvordan du kan blive bedre til at formulere dig. Der vil være små øvelser og feedback. Og selvfølgelig tid til alle de spørgsmål hjertet måtte begære. Dette kan bruges af forfatterspirer, men også af studerende i folkeskolen, gymnasierne og de videregående uddannelser.
 

Pris

2.500,- kr.
 

For mere info eller booking

Tlf: 25780711
Mail: info@stephaniefjeldsoefischer.dk
eller gennem formularen her.
 

Praktiske informationer

– Jeg taler ikke så højt, så hvis det er et større lokale, har jeg brug for en mikrofon. En almindelig skoleklasse er det største jeg kan klare uden mikrofon.
– Jeg bruger PowerPoint, og medbringer selv computer. Skal bare have adgang til en projektor. Er det ikke muligt, vil jeg gerne have besked, så jeg kan forberede andet visuelt.
– Jeg møder en halv time før.
– Jeg sidder i elektrisk kørestol, så adgangsforholdene skal være så jeg kan komme rundt.
– Jeg har min personlige hjælper med, som hjælper mig med alt det praktiske.
– Kørsel kommer oveni prisen, og da jeg kun kan komme rundt med min handicapbus, er det km. takst + eventuelle broafgifter.

Der anvendes cookies for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af hjemmeside. Der bruges også Facebookpixel til at registrere, hvor mange der kigger på de forskellige sider, og til markedsføring. Ønsker du at være fri for alle ikke-funktionelle cookies, kan du klikke på Læs mere Det er i orden!  Afvis!
680