Stephanie Fjeldsø Fischer – Forfatter

Hjælp, jeg har aldrig tid til at skrive!November nærmer sig hastigt, og for mange forfattere og forfatterspirer er det lig med NaNoWriMo. Det vil sige, at der på kun én måned skal skrives 50.000 ord på et projekt. Det er mange ord i en travl hverdag. Så hvordan kan det lade sig gøre?
 

Prioritering er altafgørende

Det er nemmere sagt end gjort, men ikke desto mindre er det en del af livet. Skal man tage kaffe eller vand? Gå i biografen eller købe en bog? Skrive på historien eller sidde på Netflix? Der er så mange valgmuligheder og så få timer i døgnet.

Jeg gad godt at have bare et par timer mere, og samtidig have opskriften på evig energi. Der er simpelthen ikke noget mere irriterende, end når man er fyldt med ideer og enten ikke har tid eller energi til at få dem ud.

På Forfatterlinjen skulle vi sommetider føre et skema over hvor meget tid vi brugte på forskellige ting, så som skole, medier, skrivning og fritidsaktiviteter. På den måde fik vi et langt bedre overblik over vores tid, og kunne derfor lettere ændre på hvordan vi bruger den.
 

Tid er noget man tager sig

Det her indlæg ville aldrig være blevet til, hvis jeg ikke havde taget mig tid til at skrive det. Og du sad ikke der og læste med, hvis du ikke havde taget dig tid til at klikke herind.

Selvfølgelig kan der komme ting i vejen, det er ingen herre over. Men om du bruger 5 timer på Facebook eller på at skrive, er fuldstændig op til dig.

Spørgsmålet er hvad der er vigtigst for dig?
 

Den perfekte chance for at komme i gang

November og NaNoWriMo er for mig den perfekte måde at komme tilbage i kampen. Efter jeg blev færdig på Forfatterlinjen i 2016, kan jeg tydeligt mærke hvor meget jeg savner at mødes med andre skrivende hver uge. Jeg har svært ved, bare at skrive for mig selv.

NaNoWriMo er noget rigtig mange skrivende deltager i, og jeg synes, det skaber en helt speciel stemning. Vi skriver fra alle steder i verden, på hver vores projekter, men vi er sammen om at nå i mål.

I år deltager jeg med min fantasy roman, i håb om at komme et godt stykke videre med omskrivningen. Den har stået stille alt for længe.
 
Deltager du? Jeg hedder Stephii derinde, og du er altid velkommen til at tilføje mig som skrivebuddie.

God arbejdslyst!

Lad mig høre hvad du har på hjerte